Finansiering Med Reklamer

Nyhed – Først i Danmark
Det er ikke hver dag, at Strandby nord for Frederikshavn introducerer en nyhed, som faktisk vækker opsigt på landsplan. Legeredskaber til legepladsen kan finansieres 100% af reklamer! Indu a/s har udført det hårde arbejde og skaffet sponsorer til nye legeredskaber. Har lokalområdet behov for nye legeredskaber: Skolen, institutionen, idrætsforeningen eller bolig- eller ejerforeningen, så er der mulighed for at gøre en rigtig god handel – Lige nu! Tilbage er blot, at de nye brugere skal dække omkostningerne til driften eller selv skaffe lokale sponsorer, som kan dække også denne omkostning.

Væsentlige besparelser
Som opfølgning på megen TV-omtale i landsdækkende nyhedsmedier af reklamefinansiering, er det vores vurdering, at Indu med et tilbud på legeredskaber, som kan reklamefinansieres 100%, kan bidrage med en nuance i debatten, hvor det offentlige, men også private kan spare mange penge. Se i øvrigt klippet, hvor politikerne diskuterer emnet. I praksis indebærer det, at Indu leverer legeplads til en værdi af minimum kr. 125.000,- hvoraf legeredskaberne udgør ca. kr. 100.000,-  som betales af sponsorer.

Månedlig ydelse - Alt inklusive

Brugerne er ikke i tvivl
Vores direkte daglige kontakt med brugerne (Vore kunder) i institutionerne, på skolerne, i boligforeningerne m.fl indikerer, at en langt overvejende andel ikke er i tvivl. De bestående Legepladser er generelt i en dårlig forfatning – og der sættes ikke flere penge af til vedligeholdelse. Derfor er alternative finansieringsmuligheder akut nødvendige. Man gør det i idræts-, sports- og ridehaller, på is-stadion, på fodboldbanen - Hvorfor så ikke på legepladsen?

Konceptet inkluderer vedligehold
Det er vigtigt, at legepladsen udgør et positivt og godt aktiv i hele dens levetid. Legepladsen skal være sikker for børnene samt fremstå pæn og præsentabel. Omkostningerne til etablering, drift og vedligehold er derfor inkluderet i det samlede koncept, som Indu a/s tilbyder. Legepladsen er fra fødslen tegnet med komplet dækkende serviceaftale over en periode på 7 år: TOTALservice. Det inkluderer bl.a. at legepladsen gennemgår 6 årlige kontroller, som munder ud i en sikkerhedsrapport udført af en Legepladsinspektør. Rapporterne danner grundlag for eventuelt servicearbejde, som skal udføres. Reparation og vedligehold udføres løbende af Indu’s servicemontører. Alt sammen inkluderet i konceptet.

Leje uden Reklamer: All inclusive

Månedlig ydelse - Alt inklusive

Serviceaftale

En aftale om service, kan også tegnes på en legeplads, hvor der betales kontant. 
Aftalen kan gradueres og tilpasses. Eksempelvis kan aftalen tegnes alene på inspektion og reparation.

 

Uden reklamer
Fuldstændig svarende til finansiering med reklamer, tilbyder Indu, at man kan leje en legeplads uden reklamer. Vi kører kampagne, så der i princippet ingen forskel er på de to varianter.  Når Indu finansierer og udlejer, er det  altid inklusive TOTALservice:

  • Etablering af faldunderlag, 

  • Levering og montering af legeredskaber, 

  • Årligt syn,

  • Tilkaldeservice,

  • Udskiftning af sliddele og alle reservedele.

Leje på ubegrænset tid eller så længe det ønskes, dog minimum 84 måneder.